Yanky Ong: acupunctuur en Chi Neng Qigong® brengen balans

“In 1998, vlak nadat ik mijn praktijk voor ergotherapie oprichtte, ben ik betrokken geraakt bij een auto-ongeluk. Ik hield er een whiplash aan over en dit was het begin van een moeilijke tijd. Hoofdpijn, nekpijn, vergeetachtigheid en een verstoord leven waren het gevolg. Meerdere activiteiten tegelijk doen werd een probleem, waardoor je als moeder, echtgenote en eigenares van een praktijk vastloopt.”

Leer mij kennen via een podcast

Over mij

“Mijn vader was revalidatiearts en beoefende acupunctuur, mijn broer was arts en acupuncturist. Dankzij hun behandelingen ging het beter. Door mijn vader ben ik acupunctuur gaan studeren, de werking ervan leerde ik als kind al kennen. Toen zij beiden overleden, kwam bij mij de herinnering boven aan Chi Neng Qigong®, dat mijn moeder en ik via mijn broer hadden leren kennen."

"Ik besloot weer trainingen te volgen in Chi Neng Qigong®. Zo kwam ik in contact met Carola Wallet, die nu een collega en vriendin is geworden. Na de eerste training merkte ik een ontspanning in mijn nek die ik jarenlang niet gevoeld had. De pijn verminderde. Op dit moment is de pijn nagenoeg verdwenen. De restgevolgen kan ik opheffen door Chi Neng Qigong® te blijven beoefenen."

"Chi Neng Qigong® beoefen je om gezond te blijven en klachten te voorkomen. Ontstaan er toch klachten, dan biedt acupunctuur uitkomst. Het draait beiden om het verbeteren van de levensenergie en de levenskwaliteit. Met acupunctuur help ik u af van blokkades in uw lichaam. Dit is mogelijk bij een groot scala aan klachten, zoals pijnklachten of wanneer u wilt stoppen met roken. Beoefen je Chi Neng Qigong®, dan ondersteunt dit de acupunctuurbehandeling en versterkt het de effecten ervan.”

Ook een betere kwaliteit van leven?

Wanneer je zelf zo veel baat hebt gehad bij een methode en er vervolgens anderen mee helpt, weet je waar de essentie ligt.

Yanky garandeert lessen waarbij u centraal staat. Iedereen kan de les volgen op hun eigen niveau. Of u nu  2 meter 20 bent of 93 jaar oud bent, het maakt niet uit. De ontspannen lessen Chi Neng Qigong® verbeteren uw levenskwaliteit en dát is waar het om gaat.

Wilt u ook een betere kwaliteit van leven?

Schrijf uzelf in voor uw eerste twee lessen Chi Neng Qigong® tegen het proeftarief van €15,- (gezamenlijke prijs, dus niet per les).

Ondervindt u klachten die geschikt zijn om te behandelen door middel van acupunctuur? Boek uw eerste behandeling en ervaar direct de werking.

Yanky Ong Qigong Workshops Acupunctuur