Een lang ontspannings- en belevingsweekend met Qigong en meditatie

Op het prachtige oude landgoed “Hydepark” in de bosrijke omgeving van Doorn, organiseren Yanky Ong van ChiTrust en Carola van Chicaro een heel weekend genieten van de mooie natuur, de leuke doorkijkjes en zo mogelijk trainen in de buitenlucht. Zodra je oprijlaan oprijdt is de rust voelbaar; even weg uit de hectiek van alledag en je rust hervinden. 

Het weekend wordt gevuld met trainingen met(Chi Neng) Qigong zowel binnen als buiten in het park, meditatie, wandelen, lekker eten en ervaringen delen. Dit is zeker ook mogelijk als je nog nooit iets aan Qigong of meditatie gedaan hebt. Tevens zijn mensen met een lichte lichamelijke beperking van harte welkom in dit weekend.

Iedereen logeert in een eigen kamer met badkamer en mocht dat nodig zijn kan je aangeven dat je een aangepaste kamer met aangepast sanitair nodig hebt. Ook met dieetwensen kan rekening worden gehouden en dat kan u op het aanmeldingsformulier aangeven.

Het landgoed De Nieuwe Hydepark Doorn:

Deze vrij nieuwe vakantieaccommodatie, Rooseveltpaviljoen ligt middenin de natuur. Het is volledig aangepast, waardoor mensen met een lichte beperking zich daar zeer welkom zullen voelen. Voor mensen die minder mobiel zijn of gebruik maken van een rolstoel zijn de paden op het landgoed goed bereikbaar met een rolstoel.

Het programma:

Het weekend wordt ingevuld met (Chi Neng) Qigong, Meditatie, Groepservaringen delen. Ook als je nog nooit iets aan Qigong, of meditatie, hebt gedaan kan je deelnemen aan deze trainingen. Verspreid over het weekend wordt een programma aangeboden. Een workshop over voeding is onderdeel van het programma. De verdere indeling van het programma is nu nog niet bekend.

Ook lekker eten en gezellig samenzijn is onderdeel van dit weekend.

Extra:

Tevens is het mogelijk na uw aanmelding van te voren een massage te reserveren via info@chitrust.nl.

Wat de deelnemers hebben ervaren de vorige ontspanningsweekend op de Kaag:

J. S.

Ik heb het als zeer plezierig ervaren. Daarvoor dank. Absolute rust miste ik echter a.g.v. de vliegtuigen die soms overgingen. Programma, verzorging en jullie alom organisatie een vette 9. Hartelijk dank.

J.

Het was een heerlijk weekend met een goede balans tussen oefeningen, rusttijd en andere activiteiten, zoals de kookworkshop, verbinden met de Sway La Qi, reflecteren met het Labyrint en nieuwe Chi Neng ontdekken op de mat. Dank je wel.

E. S.

After 3 days with Yanky and Carola, the exercises that we did together, contact with nature and with myself, I feel 5 years younger. I am back at home with more energy and I feel that I’m back in my body. My adventure with chi became a beginning with a life long CHI&ME friendship. Thank you for your love, you wisdom, your patience, your trust and compassion. Yes! Food, location and the programe was great!

C. v. K.

Wat een mooi weekend heb ik beleefd. Een warme binnenkomst en dat vloeide het hele weekend door. De lessen binnen en buiten hebben voor mij meer inzicht gegeven en ook mogen ervaren hoe de kracht van chi werkt. Het eiland, de locatie geweldig, zo dichtbij en het lijkt zo ver weg; de natuur, rust. De verzorging geweldig met veel liefde gedaan. Een fijne groep met mensen en ook de afwisseling met aanvulling helemaal goed.

L. K.

Prima programma, goede rustmomenten, mooie locatie. Prettige groepsmomenten afgewisseld met “momenten voor jezelf”. Goede diversiteit in de groep. Veel goeds ervaren! Dank daarvoor.

Praktische informatie

Locatie:

Hydepark: Hydeparklaan 10, 3941ZJ  te Doorn

Wanneer:

2022: 13 mei 13:00 uur  t/m 15 mei 17:00 uur

Tarieven:

De tarieven worden begin volgend jaar (2022) bekend gemaakt.

Vragen? Neem contact met ons op.

Komt u met 2 personen of meer dan moet per persoon een formulier worden ingevuld. Wilt u met meerdere personen op 1 kamer, neem dan even contact op met Yanky of Carola.

Extra:
Tevens is het mogelijk na uw aanmelding van te voren een massage te reserveren via info@chitrust.nl Er is voor dat doel een speciale zeer ervaren masseur aanwezig.

Ontspannings En Belevingsweekend Met Chi Neng Qigong En Yoga