Een lang ontspannings- en belevingsweekend met Chi Neng Qigong en Yoga,

Yanky Ong van Chitrust heeft i.s.m. Carola Wallet van Chicaro een moderne- en luxe villa gevonden op De Kaag (Kaageiland) met aan de achterkant een groot terras, met een geweldig uitzicht over de Kagerplassen, om voor een lang ontspannen gezondheidsweekend onze gasten te ontvangen. Ook mensen die minder mobiel zijn of gebruik maken van een rolstoel zijn daar van harte welkom.

De villa:

Kaagervaaring is volledig aangepast. Mooie slaapkamers met zalige bedden. 1x een 4-persoonkamer en 2 x een 2-persoonskamer. Daarvan is één 2-persoonskamer een speciaal aangepaste kamer met daaraan een aangepast badkamer voor mensen met een lich. beperking. Totaal zijn er 2 grote badkamers in de villa. Er zijn 8 overnachtingsplekken in de villa.

Zodra je vanaf de veerpont over de ringvaart op het eiland komt is de rust voelbaar. Even weg uit de hectiek van alledag en dat is heerlijk.

Het programma:

Het weekend wordt ingevuld met Chi Neng Qigong, Yoga en Meditatie. Ook als je nog nooit iets aan Qigong, Yoga of meditatie hebt gedaan kan je deelnemen aan deze trainingen. Verspreid over het weekend wordt een programma aangeboden. Op zaterdag 19 mei is om 20:00 uur de Chi Neng Qigong Volle Maantraining. De verdere indeling van het programma is nu nog niet bekend.

Ook lekker eten en gezellig samenzijn is onderdeel van dit weekend.

Extra:

Tevens is het mogelijk om van te voren behandelingen te boeken, zoals verschillende massages, of (oor)acupunctuur of energiebehandelingen zoals Reiki of Quantumtouch.

Het eiland:

Aan de overkant van de weg ligt Bezinningscentrum De Stal en daarachten in een stuk grasland met een wijds uitzicht over de weilanden het Labirint, waar belangstellenden kunnen meedoen aan het lopen van hun levenspad. Zo zijn er nog meer belevingen, die we gezamenlijk kunnen doen aldaar. Tevens is er voldoende vrije tijd om zelf de mooie plekjes op- en om het eiland te kunnen ontdekken, zoals het laarzenpad, de kaasmakerij ect..

Locatie:

Kaagervaaring, Julianalaan t.o. De Stal, De Kaag

Wanneer:

2020: 15 mei 16:00 uur t/m 18 mei 11:00 uur

Tarieven:

Per persoon:

€ 395,00 per persoon op een gedeelde kamer

€ 450,00 per persoon voor een rolstoel toegankelijke kamer (beneden) met een aangrenzende aangepaste badkamer

€95,00 deelname aan het programma van 10:00 - 21:30 uur op zaterdag 18 mei of zondag 19 mei.

Interesse of aanmelden:

Wil je je aanmelden kan via het Aanmeldingsformulier

Heb je nog vragen kan je Yanky of Carola ook telefonisch benaderen.