Cursus Chi Neng® Qigong banner ChiTrust website

De afgelopen jaren zijn er al verschillende workshops en cursussen geweest. HIeronder vind je een aantal reacties:

  • Ik was totaal niet bekend met CNQ en ging hier dus helemaal blanco naar toe. Ik vond het over het algemeen fijn  en ervaarde bij sommige oefeningen de tintelingen die ik toeschrijf aan het stromen van de chi. Ik heb ook veel emotie ervaren. sommige oefeningen kon ik makkelijk, maar bij andere heb ik moeite gehad, vooral met de spieren. Oefening baart kunst, denk ik. Dat zal ook hier zo zijn. Ik stond er open in en hoopte er iets aan te hebben op verschillende vlakken. Ik wil graag doorgaan met het gebruiken van de oefeningen van vandaag, omdat ik natuurlijk graag wil geloven (en ervaren) dat ik over zelfhelende krachten beschik. Ik vond het duidelijk te volgen en heb veel geleerd. Ik ga er zeker meer mee doen. Dank julllie wel.   (L)

  • Leuke workshop. Had niet veel verwachtingen, maar sta altijd open. Zou het graag verder willen gebruiken om meer aandacht te geven om mijn lichaam en in goede conditie en staat te houden. Best pitig soms, goede oefeningen en leuke groep en therapeuten. Dank je Yanky en Carola. Voor herhaling vatbaar.  (S)

  • Ik heb deze cursus als prettig ervaren. Ik ben niet speciaal met een doel naar de cursus gekomen.  Bedankt voor de fijne CNQ!   (J)

  • Not expecting anything. Exercises are great and harder than I thought. Grasping the concept of thinking about a place in the body is harder as I need to focus on breathing movements ect. All in all very good and anjoyable. Plus great lunch. (C)

  • Deze workshop was meer dan ik had verwacht. Was helemaal niet bekend met CNQ, maar heb gevoeld wat de oefeningen kunnen doen. Het zijn niet alleen de oefeningen die het doen, maar ook de filosofie erachter. De lunch was lekker en goed verzorgd. Je kun merken dat Yanky en Carola op elkaar zijn ingesteld. Hun chemicals passen goed bij elkaar. De plek is prima en de dag was zo om. De groep deelnemers pasten voortreffelijk bij elkaar. Zou het fijn vinden om een follow-up workshop bij te wonen. Dank je voor jullie fijnen leerrijke workshop (L)

  • Als TaiChi-amateur wilde ik wat meer specifiek leren werken met de Chi-stromen. Dat is gelukt. En het smaakt naar meer. Dit was een eerste stap en ik ben blij dat ik die dankzij jullie heb kunnen zetten. De docenten werkten prettig met elkaar samen. De sfeer in de groep was open en zacht-vriendelijk. Het eten was goed voorbereid en heel smakelijk. Zeker voor herhaling vatbaar. Niet alleen herhaling maar ook uitbreiding en verdieping. De oefeningen waren soms zwaar, maar zorgden ten slotte voor een behagelijke doorstroming van energie (chi) in mijn lijf. Dank jullie wel. (L)