Cursus Chi Neng® Qigong banner ChiTrust website

Eéndaagse workshop bewegingsleer Chi Neng Qigong

Op zoek naar een manier om je leven te optimaliseren en je gezondheid te verbeteren?

Deze workshop is voor iedereen vanaf 18 jaar, zonder ernstige klachten of -aandoeningen. Iedereen kan op zijn / haar eigen niveau deelnemen aan deze workshop.

Tijdens deze workshop maak je kennis met de kracht van bewegingsleer Chi Neng Qigong. Je kunt de helende werking van deze bewegingsleer direct zelf ervaren. De theorie is onderdeel van deze cursus, waarbij je uitleg krijg over de achtergronden van deze vorm. Je krijgt voldoende instructies om zelf thuis te oefenen en te ontdekken wat Chi Neng Qigong kan betekenen voor je energie, je balans en je gezondheid. Chi Neng Qigong geeft je de regie over je leven. Je leert hoe lichaam en geest op een natuurlijke manier kunnen samenwerken.

De volgende oefeningen uit de Level 1 worden o.a. behandeld:

  • Warming up: De warming up zorgt ervoor dat de meridianen worden geopend, de organen verwarmd, de knieën worden versoepeld en de wervelkolom wordt losgemaakt.
  • la Qi: Uitwisseling van de Qi(levensenergie) van je lichaam met de Qi van de natuur
  • Sway la Qi: De Sway La Qi is een oefening om vanuit beweging en visualisatie in ontspanning te komen.
  • Lift Qi Up: Het fundament van Chi Neng Qigong. Een heel eenvoudige oefening met groot effect op de energiehuishouding waardoor klachten verminderen en zelfs kunnen verdwijnen.
  • Three Centres Merge: Een staande meditatieve oefening die lichaam en geest versterkt. Het onderrug-, middel- en staartbeengebied worden flexibeler en de basisvoorraad energie neemt toe.
  • Wanneer de tijd het toelaat zullen we nog aanvullende oefeningen aanbieden.

Datum/tijd:

12 januari 2020 van 10.00 tot 17.00 uur.

Locatie:

DE HOOIBERG: Nieuwe Steeg 20 - 3956RD - Leersum

Deelnamekosten:

€ 110,00 inclusief koffie/thee. Zelf lunch meebrengen en wij zorgen voor een salade en iets lekkers erbij.

Interesse of aanmelden:

Ben je geïnteresseerd in deze ééndaagse workshop en wil je op op de hoogte gehouden worden wanneer er weer een workshop gepland wordt, vul dan ons contactformulier in of mail ons via info@chitrust.nl

Heb je nog vragen kan je Yanky of Carola ook telefonisch benaderen, zie hieronder.