Chi Neng Qigong®

Voelt u zich regelmatig uit balans? Geestelijk, lichamelijk of zelfs allebei? In de tijd waarin we leven, gaat alles snel en bent u geneigd in dat tempo mee te gaan. Loop uzelf niet langer voorbij en doe een stap terug. Chi Neng Qigong® helpt u om uw levensenergie beter te kanaliseren en u de rust te geven die u verdient.

Wat is Chi Neng Qigong® en waarom brengen de oefeningen je in balans?

Chi Neng Qigong® is een Chinese bewegingsmethode waarmee u op een effectieve manier uw lichaam en geest sterkt. Het optimaliseert uw mindset en brengt balans in uw gezondheid en weerstand. U verbetert met deze methode uw concentratie, conditie en het zelfherstellende vermogen van uw lichaam.

Chi Neng Qigong® is een perfecte manier om te onthaasten. Krijg nu uw Qi, uw levensenergie, weer op het juiste level. Uw geest geniet van de rust en uw lichaam krijgt de kans om de soepelheid en beweeglijkheid te verbeteren.

Ontdek met twee proeflessen of Chi Neng Qigong® bij u past.

Chi Neng Qigong Yanky Ong 2

Hoe zien de lessen eruit?

Chi Neng Qigong bestaat uit level 1 en level 2. In level 1 legt u de basis en leert u uw Qi te 'vullen'. Dit gebeurt door middel van de Lift Qi Up (LQU) oefeningen.

Level 2 heeft de Body & Mind (B&M) oefeningen als belangrijkste onderdeel. Om level 2 goed te beoefenen, heeft u een goede basis vanuit level 1 nodig. Hierdoor is het verstandig eerst LQU voor langere tijd te beoefenen alvorens te beginnen aan level 2.

Level 1 wordt tijdens de lessen gebruikt als uitgangspunt en bevordert de doorstroom van de Qi in het hele lichaam. Het effect is direct merkbaar doordat u klachten voelt verminderen en u zichzelf vitaler voelt.

Yanky inventariseert voorafgaand aan de lessen waarmee u problemen ondervindt en voegt alle gekregen informatie samen in een les die voor alle deelnemers daardoor zinvol is. De oefeningen worden afgestemd op de groep en bevat oefeningen die bij de groep passen, waardoor iedere les vernieuwend en inspirerend is.

 

Speciale oefeningen voor coronapatiënten

Gedurende de coronacrisis is focus op oefeningen aanwezig voor mensen die Covid-19 hebben of hebben gehad. Tevens bestaan er gratis oefeningen voor sneller herstel. Neem contact op wanneer u interesse hierin hebt.

Iedere training op u afgestemd, vanuit uw vertrekpunt

De lessen duren een uur en vijftien minuten en zijn zo ingedeeld dat uw spanningsboog volledig wordt benut. We beginnen rustig, bouwen op naar de ‘zwaarste oefening’ in het midden van de les en bouwen vervolgens af naar het einde.

Groepslessen bestaan uit maximaal 10 personen, waardoor u een persoonlijke aanpak ervaart en alle aandacht krijgt die u verdient.

Wat doet Chi Neng Qigong® voor u? Wat is de toegevoegde waarde?

Ontdek wat Chi Neng Qigong® voor u doet.

Gedurende de coronacrisis ondervindt u nog meer profijt van Chi Neng Qigong®. Chi Neng Instituut Nederland heeft het initiatief genomen om met aangesloten instructeurs alle (ex-)coronopatiënten gratis te helpen in hun herstel. De gratis beschikbare oefeningen zijn gericht op het versterken van de longen en het opbouwen van de weerstand. Wilt u gebruik maken van dit speciale Snel Op De Been Pakket of kent u iemand die hierbij gebaat is? Neem contact op voor verdere informatie.

 • Verbeter uw conditie
 • Maak uw lichaam soepeler en sterker
 • Ruim blokkades op
 • Activeer de lymfestroom waardoor afvalstoffen sneller worden verwijderd
 • Verbeter de functies van uw organen
 • Word emotioneel sterker
 • Verbeter uw concentratie
 • Verminder stress
 • Breng balans tussen lichaam en geest
 • Verhelp of voorkom een groot scala aan klachten
 • Ervaar innerlijke rust en ontspanning

Workshop Chi Neng Qigong®

Er is één tot twee keer per jaar een ééndaagse workshop Intro Level 1 Qigong waarin u de basis krijgt uitgelegd in een dagprogramma. U leert hoe u de Chi voelt door middel van oefeningen. Neem contact op met Yanky wanneer u zich wilt inschrijven.

Meer informatie

Wilt u meer informatie of heeft u een specifieke vraag? Vul het formulier in en Yanky neemt z.s.m. contact met u op. Wilt u liever direct bellen? Dat kan naar 0612138089. Spreek de voicemail in wanneer Yanky niet in de gelegenheid is op te nemen.

Chi Neng Qigong

Praktische informatie

Wat draagt u tijdens een les?

Makkelijke kleding, warme sokken, vest of trui zijn ideaal voor de lessen.

 

Woont u niet in de buurt? Privéles is mogelijk via Zoom.

Woont u niet in de buurt van Leersum en wilt u toch graag een privéles volgen? Via een Zoomverbinding krijgt u dezelfde les in dezelfde kwaliteit.

 

Tijdens de lockdown wordt er, met voldoende belangstelling, online lessen georganiseerd via de zoom. 

Neem hiervoor contact op via de contactformulier of de telefoon.

 

Lestarieven voor zowel fysieke als online lessen

Losse training/ les: € 13,-
10-lessenkaart: € 115,-
2 proeflessen: € 15,-

 

Privélessen Chi Neng Qigong®

Les van 30 minuten: € 25,- p.p.
Les van 60 minuten: € 50,- p.p.

 

Ontspanningsweekend

Het jaarlijkse Ontspanningsweekend is i.v.m. de coronacrisis helaas komen te vervallen in 2021. Wanneer alles weer is toegestaan, plannen we een nieuwe datum en communiceren we dit op de website. We hopen op uw begrip hiervoor.

Chi Neng Qigong Yanky Ong 3